Plumfondens Hus

Plums Fond ejer et fredet hus i Dronningensgade nr. 14 på Christianshavn i København, hvor også fondens sekretariat holder til. Fondens primære uddelinger består i at stille lokaler til rådighed for en række græsrodsforeninger og organisationer, der virker inden for fondens formål. Blandt disse er for tiden Omstilling NU, Rådet for International Konfliktløsning, Bahrain Human Rights Center, Dansk PEN, Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening og ATTAC.

Fondens sekretariat deles iøvrigt med Dansk PEN, den danske afdeling af den internationale forfattersammenslutning for ytringsfrihed.

Desuden huses lejlighedsvis andre initiativer, som i perioder har behov for mødelokaler, kampagnekontor eller sekretariatsbistand. Henvendelse herom rettes til Plums Fonds sekretariat.

En betingelse for at bruge huset er, at de pågældende foreninger mv. er uafhængige af politiske partier og interesseorganisationer, og ikke driver selvstændigt erhverv. Plums Fond har intet ansvar for de aktiviteter husets brugere er engageret i og fonden deler ikke nødvendigvis de holdninger de pågældende måtte udtrykke.

Plums Fond for Fred, Økologi og Bæredygtighed 
Dronningensgade 14  
1420 Kbh K  
+45 32 95 44 17  

plumsfond@plumsfond.dk